Schoonheidsbehandelingen

Naast standaard behandelingen zoals verven epileren, harsen en gezichtsbehandelingen worden ook de volgende behandelingen aangeboden:

Sugaring

Sugaring is een 100% natuurlijke ontharingsmethode waarbij gebruik wordt gemaakt van een pasta die bestaat uit suiker, water en citroensap. Doordat deze pasta zich alleen aan de haren hecht en niet aan de huid en deze in de richting van de haargroei wordt afgetrokken, is dit een huidvriendelijke en minder pijnlijke manier van ontharen.

Henna Brows

Net als bij gewone wenkbrauwverf gaat het bij browhenna op de eerste plaats om het kleuren van de wenkbrauwhaartjes. Maar een leuke bijkomstigheid is dat de verf ook op de huid blijft zitten, tot wel 14 dagen. Hierdoor krijg je een strakkere en donkerdere vorm en is er eigenlijk geen wenkbrauw make-up meer nodig.

Gelnagels en Gelpolish

Gelnagels worden met de nieuwste techniek aangebracht. Het betreft acryl en gel in 1. Deze wordt uitgehard onder de lamp. Deze acrylgel is zo sterk als acryl en zo flexibel als gel.

Gelpolish wordt aangebracht als een nagellak maar heeft het effect van een gel. Je krijg stevige nagels met een perfecte glans en een minimale houdbaarheid van 2 weken.

 

Wimperlifting

De wimpers worden gelift vanaf de wortel door middel van siliconenpads. Hierdoor behouden de wimpers deze vorm  6 – 9 weken lang. 

Lash Volume Lifting (LVL)  kan worden toegepast op alle wimpersoorten, zowel korte als lange. Mascara’s en krultangen zijn niet meer nodig.

Schoonheidssalon Jantsje

Boltawei 4
9133 DZ Anjum
0658779498
info@schoonheidssalonjantsje.nl

© 2018 Schoonheidssalon Jantsje Alle rechten voorbehouden | CompanyBoost