Schoonheidsbehandelingen

Naast standaard behandelingen zoals verven epileren, harsen en gezichtsbehandelingen worden ook de volgende behandelingen aangeboden:

Sugaring

Sugaring is een 100% natuurlijke ontharingsmethode waarbij gebruik wordt gemaakt van een pasta die bestaat uit suiker, water en citroensap. Doordat deze pasta zich alleen aan de haren hecht en niet aan de huid en deze in de richting van de haargroei wordt afgetrokken, is dit een huidvriendelijke en minder pijnlijke manier van ontharen.

De sugar gebruik ik voornamelijk voor het harsen van de intieme zones maar kan ook gebruikt worden in het gezicht bij overgevoeligheid voor andere harssoorten

 

Henna Brows

Net als bij gewone wenkbrauwverf gaat het bij henna brows op de eerste plaats om het kleuren van de wenkbrauwhaartjes. Maar een leuke bijkomstigheid is dat de verf ook op de huid blijft zitten, tot wel 14 dagen. Hierdoor krijg je een strakkere en donkerdere vorm en is er eigenlijk geen wenkbrauw make-up meer nodig.

Microneedling

Microneedling is gericht op huidverbetering en huidverjonging.

Bij deze techniek wordt de huid geperforeerd met minuscule naaldjes.Dit wordt gedaan met de microneedling pen met steriele naaldkop, waarbij rechtstandig microkanaaltjes in de huid worden aangebracht. Dit stimuleert de huid zichzelf te herstellen. Het natuurlijk wondgenezingsproces va de huid wordt geactiveerd, waardoor de aanmaak van keratinocyten en fibroblasten wordt bevorderd. Die zorgen voor een versnelde aanmaak van collageen en elastine. De huid ziet er gezonder uit, de doorbloeding is geoptimaliseerd en de huid voelt gladder en steviger aan.

Fruitzuurpeeling

De Marlyse blue fruitzuur peeling is geschikt bij huidveroudering, acne, comedonen, milia, oppervlakkige littekens, schilferende huid, huidverkleuring, pigmentvlekken, grauwe, vale futloze huid, droge craquele huid.

tijdens deze behandeling wordt de huid gereinigd, daarna wordt de fruitzuurpeeling aangebracht. Na de peeling wordt de huid verzorgd en gekalmeerd met een masker. Vervolgens wordt een ampul aangebracht en er wordt afgesloten met een dag of nacht verzorging.

Geef de huid een boost met een eenmalige behandeling of volg een kuur van 6 behandelingen voor een intensief resultaat. de behandelingen plannen we dan om de 2 tot 3 weken. 

Deze behandeling wordt niet uitgevoerd in de maanden mei tot en met september

Schoonheidssalon Jantsje

Boltawei 4
9133 DZ Anjum
0658779498
info@schoonheidssalonjantsje.nl

© 2018 Schoonheidssalon Jantsje Alle rechten voorbehouden | CompanyBoost